logo
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید رئیس پارک علم و فناوری گیلان از مرکز رشد واحدهای فناور بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال کشور

روز شنبه سیزدهم مرداد ماه سال یکهزار و سیصد و نود و هفت آقای دکتر باستی رئیس پارک علم و فناوری گیلان  به همراه معاون فناوری و نوآوری پارک گیلان آقای دکتر ملک پور از مرکز رشد واحدهای فناور بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال کشور بازدید نمودند. در ابتدای این بازدید آقای دکتر افراز ضمن عرض خیر مقدم خدمت جناب قای دکتر باستی با ابراز خرسندی  از انتصاب ایشان از زحمات و تلاش های جناب آقای دکتر متقی طلب در راستای مساعدت با راه اندازی این مرکز رشد قدردانی نمود.

دکتر افراز ضمن تشریح اهمیت و لزوم راه اندازی مرکز رشد بیوتکنولوژی به بیان خلاصه ای از اقدامات و فعالیت های سخت افزاری و نرم افزاری انجام شده در طی این چند ماهه پرداخت و با مهم شمردن حمایت های مادی و معنوی مدیران پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران و پارک علم و فناوری ابراز امیدواری نمود طی چند ماه آینده و با اجرای سیاست های حمایتی این مرکز رشد به قطب کشت بافت در منطقه تبدیل شود.

مسئول راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال کشور از برگزاری همایشی با حضور فارغ التحصیلان و شرکت های هدف این مرکز رشد در جهت بیان اهداف و توانمندی­های مرکز رشد و پژوهشکده بیوتکنولوژی در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان و صاحبان ایده های نوآورانه در اوایل شهریور ماه خبر داد.

در ادامه این دیدار دکتر باستی رئیس پارک علم و فناوری گیلان با ابراز خرسندی از فعالیت ها و اقدامات انجام شده در این مرکز تاکید نمود که زمانی دانش کسب شده و تجربه اندوخته شده مفید خواهد بود که بتوان از آن بعنوان ابزاری برای ایجاد ارزش افزوده استفاده نمود. ایشان یکی از مهمترین وظایف مجموعه پارک علم و فناوری و مراکز رشد را دادن رویکرد کارآفرینانه به دانشگاه دانست.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اعلام اینکه یکی از مهمترین مراکز تغذیه مراکز رشد و پارک ها از دانشگاه های سطح استان و کشور می باشد خواستار ارتباط گیری جدی­تر و اثر بخش­تر این مرکز با دانشگاه ها شد. وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با هماهنگی­های انجام شده به زودی بتوانیم شاهد پیوستن مرکز رشد دانشگاه گیلان به مجموعه پارک علم و فناوری و ایجاد هم افزایی بیشتر در بین این مراکز باشیم.

دکتر ملک پور نیز با بیان لزوم ایجاد هم افزایی و همکاری بین مجموعه پارک های علم و فناوری و مراکز رشد پیشنهاد استفاده از توانمندی­های نیروهای کارآموزی دانشگاه ها در جهت کمک به ایده­های مستقر در این مراکز را مطرح نمود.

در ادامه دیدار واحدها، هسته های فناور و شرکت های مستاجر مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور بیوتکنولوژی به معرفی ایده­ها و محصولات خود پرداختند و همفکری لازم جهت بررسی راهکارهای برون رفت از این مشکلات انجام پذیرفت.

در پایان این دیدار بازدید جناب آقای دکتر باستی از آزمایشگاه ها، اتاق های اداری و فضای های تحت اختیار مرکز رشد انجام پذیرفت.

منبع : روابط عمومی